Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Culinaria Španělsko

Autoři

Hodnocení knihy
4.9

Více o knize

Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci," řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím - máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie. Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem.

Parametry

ISBN
9788073912697
Nakladatelství
Slovart

Kategorie

Vydání

2009

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
1 712 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023