Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot

Foodstyling: Současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik

Autoři

Hodnocení knihy
4.7

Více o knize

Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.

Parametry

ISBN
9788024915432
Nakladatelství
Ikar

Kategorie

Vydání

2011

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
142 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023