Foodstyling: Současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.
Vydání
2011
Stav
- Jako nová149 Kč
- Dobrá142 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 142 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Foodstyling: Současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik (2011).