Knihobot

Hodnocení knihy

4,5(2)Ohodnotit

Více o knize

Publikace o české, moravské a slovenské lidové kuchyni, doplněná národopisnou charakteristikou jednotlivých oblastí. Svým způsobem neobvyklý soupis receptů na starobylé pokrmy z Prahy a Podbrdí, Polabí a středních Čech, Podkrkonoší, Plzeňska, Chodska a Pošumaví, Blat, Českomoravské vrchoviny, Brna a okolí, Hané, Valašska, Slovácka aSlovenska. Každá jednotlivá část je doprovázena úvodem o místních obyčejích. Předpisová část obsahuje řadu receptů na nejrozmanitější lidová jídla, polévky, přípravu masa, pečiva a moučníků.

Nákup knihy

Chuťový místopis, Marie Úlehlová Tilschová, Jan Goldhammer

Jazyk
Rok vydání
1970
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká)
Zrovna tento výtisk už nemáme.
Zobrazit jiný výtisk
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

4,5
Velmi dobrá
2 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.