Osobní převzetí: zdarma
Českou poštou do ruky: 90 Kč
Slovensko: 120 Kč
Dobírka: +40 Kč
více o dopravě zde
info@knihobot.cz
+420 245 007 128

pondělí—pátek 8:00—20:00
Dukelských hrdinů 359/21, Praha 7 Holešovice
Košík
0
logo
LTC BTC accepted here
antikvární kniha Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků, 1956 antikvární kniha Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků, 1956 antikvární kniha Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků, 1956 antikvární kniha Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků, 1956 antikvární kniha Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků, 1956

Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků, 1956

140 Kč

Název: Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků
Autor: Vavroušek, Josef
Autor: Pačová, Věra
Nakladatel: Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1956
Jazyk: česky
Stav: viz foto
Kategorie: Kuchařky / Gastronomie
Digitalizovaná tiráž: Dr Josef Vavroušek Hana Pačová
DT 637.143+637.445
Obálku navrhl Josef Zeman. Grafická úprava
Státní nakladatelství technlcké literatury, n. p., Spálena 61, Praha II, v srpnu 1
a tephnická redakce Jiff Appl, Vydalo
jako svou 2162. publikací, typové eislo L18-E1-1-2, v tadě potravinátské literatury
132 stran, 29 obrázků. Odpovědný redaktor Eleonora Kleinová. Jazyková úprava
gertová. Tiskoré korektury Marie Prischingová. Z nové sazby pismem
ohrady. Cáslavská 15.
borgis Excelsior vytiskla tiskárna Práce, n. p., provozovna Vin
Formát papíru 61x86 cm, 8,67 AA, 8.97 VA 38869/55/SV3D 561102-301 05 126.
azba 21. 5. 1956, tisk 12, 7. 1956, výtiskà 5000. Vydáni druhé. Cena brož. Kés 6,-
56/1II-8CE1)
Publikace je urdena všem. kdož se zabývaji připravou jidel, jakoži zaměstnancóm
distribuci.
132
140 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0