Osobní převzetí: zdarma
DPD / Českou poštou: 100 Kč
Slovensko DPD: 200 Kč
Dobírka: +40 Kč
více o dopravě zde
info@knihobot.cz
+420 245 007 128

pondělí—pátek 8:00—20:00
Dukelských hrdinů 359/21, Praha 7 Holešovice
Košík
0
logo
LTC BTC accepted here
antikvární kniha Pozdravy cizích kuchyní, 1965 antikvární kniha Pozdravy cizích kuchyní, 1965 antikvární kniha Pozdravy cizích kuchyní, 1965 antikvární kniha Pozdravy cizích kuchyní, 1965 antikvární kniha Pozdravy cizích kuchyní, 1965 antikvární kniha Pozdravy cizích kuchyní, 1965

Pozdravy cizích kuchyní, 1965

60 Kč

Název: Pozdravy cizích kuchyní
Autor: Crha, Ivan
Nakladatel: Vydavatelství obchodu
Rok vydání: 1965
Jazyk: česky
Stav: viz foto
Kategorie: Kuchařky / Gastronomie
Kategorie: Vše za 60 Kč
Digitalizovaná tiráž: SALAT ZE SMETANOVEHO
SALAT z KURAT S PRAZE
NYMI VLASSKYMI ORECHY: SYRA
a celeru. Syrová saláty jsou typicky americké
ých ofe- velmi oblibené. Měkký smetanový sýr
Připravíme si salát
Potom oloupeme asi 12
hů, uprožíme je v troubě se solí a smicháme se sekanými ořechy a z ma
máslem do svêtle hněda a rozsekáme. utvoříme kuličky. Naklademe je na listy
Zalijeme je malou dávkou oleje a octa. hlávkového salátu σ polijeme jednodu
osolime a opepřime a necháme asi ho-
dinu proležet. Potom smícháme se sa soli a pepře.
chou salátovou zállvkou z oleje, octa,
em z kuřete a celeru. Tento salát je
elml chutný o typický pro americkou KURE MARYLAND
Malé kuře rordělíme na 4-6 porel, eso
líme, opepřime, obalime v mauce, na
močime v rozsiehaném žloutku σ oba
lime ve strouhané housce a
SALAT MIAMI
Srdíčka hlávkového salátu, razčtvrcen6 na horkém másle. Mezitim si na roini
a nakrájená raj- nebo na pánvi
pomeranče, na kolečk
osmažíme plátky sla
iny. Porce kuřete pak položime na
ěkolik dilků oloupaného citrá
me zálivkou z ole
pepře plá
a polijeme kř
a trochu cukru.
smetanovou
omáčkou. Podáváme
brambory nebo s rýží.
DUSENA SUNKA
SALAT HOTEL WALDORF
Celer a jablka nakrájíme na kostičky, Rezy šun
přidám
půlky ořechů, promisíme a podávóme
smažime na ponvl, usmaženeé
vyjmeme z omastku a uchováme teplé
kolečka banánu, olo

troubě. Do omastku přimísime 3 lžíce
octa,
rybizové zavařeniny a 12 lžičky sladké
papriky. Omáčkou zalijeme plátky šu
ky a podáváme horké.
majonézou.
hořčice, lžičku cukru, lžic
POZDRAVY CIZICH KUCHYNI
zpracoval Inž. Ivan Crha. Grafická úprava a návrh obálky Vlodimir Kafka
Pro Sdružení potrovinářského obchodu vydalo Vydavatelstvi obchodu v Praze roku
1965 jako svou 741. publikoci. Odpovédná redaktorka Z. Márová. Technický
redaktor A. Brož
D-10 50116
Z DARM A
60 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0