Cílem lexikonu je seznámit veřejnost s fascinujícím světem koktejlů. Nabídne čtenáři recepty těch nejlepších míchaných nápojů a vybaví jej základními znalostmi o šejkrování, míchání a dalších postupech. Kniha obsahuje stěžejní informace o přísadách, vybavení baru a technologických postupech při míchání koktejlů, klasických i módních. Zahrnuje abecedně na 250 receptur, od A (Adonis) po Z (Zorro).
83 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Česky
Dobrá
Skladem
Více o knize
Autoři
Více o vydání
- Rok vydání2007
- NakladatelstvíRebo
- Vazbapevná
- ISBN108072347071
- ISBN139788072347070
- Osobní odběr zdarma
- Možnosti doručení
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků