10 kapitol: 1. Základní pojmy - stručné objasnění 2. Změny v potravinách při jejich zmrazování 3. Podmínky prodeje mrazených potravin 4. Výběr a použití mrazniček 5. Balení potravin 6. Zmrazování jednotlivých druhů potravin v domácnostech 7. Skladování mrazených výrobků v domácích mrazničkách 8. Rozmrazování mrazených potravin 9. Ekonomická stránka zmrazování potravin v domácnosti) 10. Recepty - jednoduše a příjemně
39 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Česky
Dobrá
Skladem
Více o knize
Autoři
Více o vydání
- Rok vydání1990
- NakladatelstvíSNTL
- Vazbaměkká
- ISBN108003002230
- ISBN139788003002238
- Osobní odběr zdarma
- Možnosti doručení
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků