Příručka o léčivých účincích potravin podávaných za syrova. Příručka pro příznivce alternativní medicíny a zdravého životního stylu ukazuje pozitivní účinky ovoce a zeleniny (i dalších potravin podávaných v syrovém stavu) na lidské zdraví. Autorka dokládá své zkušenosti mnoha příklady ze své lékařské praxe (včetně vlastní léčby). Vysvětluje, proč jsou syrové potraviny zdravé, jaké látky obsahují, jak působí proti nejrůznějším chorobám, především však proti rakovině. Další kapitoly jsou věnovány i dalším zásadám zdravé životosprávy a zdravého stravování.
29 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Česky
Dobrá
Skladem
Více o knize
Kategorie
Více o vydání
- Rok vydání2000
- NakladatelstvíEko-konzult
- Vazbaměkká
- ISBN108088809886
- ISBN139788088809883
- Osobní odběr zdarma
- Možnosti doručení
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků