Ve Velké knize vaření jsme se pro vás snažili vybrat jídla typická pro jednotlivé evropské země, slavné recepty, které překročily hranice země svého původu, ale i jídla méně známá, dokonce zapomenutá. Objevíte v ní pokrmy, které vám možná budou připadat zvláštní, až exotické, ale i jídla ze vzdálených zemí s chutí, jež je vám blízká. Jsou zde tradiční i moderní recepty, jídla, která se objevují na jídelních lístcích vyhlášených restaurací, i pokrmy, jež se dodnes vaří podle tradičního postupu na venkově. Doufáme, že vás zaujmou nápady na nové využití známých surovin i recepty z méně běžných ingediencí, najdete tu recepty vhodné pro každodenní vaření i pro slavnostní příležitosti...Jednotlivé recepty jsou popsány krok za krokem. Saláty a studená kuchyně / Polévky a omáčky / Maso / Drůbež a domácí králík / Zvěřiny / Ryby a plody moře / Zelenina a houby / Luštěniny a obiloviny / Brambory a rýže / Těstoviny / Vejce a sýry / Moučníky / Teplá sladká jídla / Dezerty
57 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Česky
Dobrá
Skladem
Více o knize
Více o vydání
- Rok vydání2012
- NakladatelstvíSlovart
- Vazbapevná
- ISBN108073916894
- ISBN139788073916893
- Osobní odběr zdarma
- Možnosti doručení
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků