Mezinárodní kuchyně nabízí rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů. Středomořské, karibské a asijské způsoby přípravy obohatí český jídelníček výběrem toho nejlepšího z rybích kuchyní celého světa. Lososová paštika s krevetami, humrový salát s mátou, tuňákové carpaccio se sherry, vlažný salát z mořských plodů nebo závitky z platýse plněné roketou - rybu si můžeme vychutnat již jako předkrm. Chuťově pestré úpravy z různých zemí zazáří na každém stole. Přeloženo z německého originálu.
54 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Česky
Dobrá
Skladem
Více o knize
Kategorie
Více o vydání
- Rok vydání2008
- NakladatelstvíIkar
- Vazbapevná
- ISBN108024909707
- ISBN139788024909707
- Osobní odběr zdarma
- Možnosti doručení
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků