Vdechněte potravinám nový život, 53 vegetariánských pokrmů. Jedna brambora, rýže od večera, dvě pomačkané hrušky… stojí za to je uchovávat? Ano, rozhodně je nevyhazujte! Vařit ze zbytků je chytré, výhodné a šetrné vůči životnímu prostředí a výsledek je neuvěřitelně chutný. Vytvořte si kompot, polévku, rýžové závitky nebo bramborové vafle. Nebo prostě vymeťte spižírnu a připravte si božské lasagne se směsí toho, co dům dal! Příště se tedy pořádně zamyslete, než onu bramboru, rýži či hrušky vyhodíte. Vdechněte potravinám nový život a ušetříte tím čas i peníze, navíc uděláte něco pro životní prostředí. A v neposlední řadě vám i zdánlivě prázdná lednička dokáže poskytnout nové kulinářské zážitky! Amanda Hellberg a Eveline Johnsson společně píší oceňovaný blog o vegetariánských pokrmech. Touto kuchařkou vám chtějí ukázat, jaké možnosti vám nabízejí i naprosto obyčejné zbytky z vaší ledničky.
73 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Česky
Dobrá
Skladem
Více o knize
Autoři
Více o vydání
- Rok vydání2017
- NakladatelstvíRebo International CZ
- ISBN108025510034
- ISBN139788025510032
- Osobní odběr zdarma
- Možnosti doručení
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků