Mozzarella. Kuchařka. Vaření s bílým zlatem, neuveden

 60  Kč  50  Kč
Hodnocení knihy
Skladem: Praha 9
Stav: viz foto
Název: Mozzarella. Kuchařka. Vaření s bílým zlatem
Autor: kolektiv
Anotace: Po celém světě oblíbený salát caprese, rajčata s mozzarellou a bazalkou, zná téměř každé dítě. Ale co všechno se ještě dá z této sýrové speciality vykouzlit? Ve firmě Zott jsme shromáždili a vybrali 200 nejkreativnějších a nejoblíbenějších receptů a sestavili z nich tuto jedinečnou kuchařskou knihu. Bílé zlato vylepšuje saláty a polévky, malé předkrmy i jednohubky, hodí se k masu i drůbeži, vylaďuje těstoviny i brambory. A to je tím nejlepším důkazem toho, že mozzarella patří k tomu nejvšestrannějšímu, co se dá z dobrého mléka udělat. Vyzkoušejte ji!
Nakladatel: Tre Torri
ISBN-10: 3944628306
ISBN-13: 9783944628301
Rok vydání: neuveden
Jazyk: česky
Kategorie: Kuchařky / Gastronomie
Komentáře ke knize
Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0 Kč