Originální pohoštění na party Jakmile se dny prodlouží a na terasách se objeví zahradní nábytek, začnou se vzduchem linout tajemné vůně - nastal čas grilování. Pokud budou na rozpáleném roštu ležet neustále jen klobásky nebo obyčejné kotlety, dostaví se mezi hosty nuda. Nové rafinované recepty na grilování, marinády, omáčky a dipy se rozhodně postarají o změnu. Ananas s mletým masem, grilovaná hlíva ústřičná, jehněčí kotlety s citronovou marinádou, kuře marinované v sóji a mangu, lilek s nakládanými limetkami, orientální šiškebab se salátem tabouleh, zeleninové špízy s mletým masem - vždy pro 8-10 porcí.
57 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Česky
Dobrá
Skladem
Více o knize
Více o vydání
- Rok vydání2005
- NakladatelstvíIkar
- Vazbapevná
- ISBN108024904985
- ISBN139788024904986