info@knihobot.cz
+420 245 007 128

pondělí—pátek 8:00—20:00
Dukelských hrdinů 359/21, Praha 7 Holešovice
Košík
0
logo
LTC BTC accepted here

Co máme vědét o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel, 1957

Zboží již není v nabídce
Název: Co máme vědét o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel
Autor: Klimentová, Maryna
Nakladatel: SZdN
Rok vydání: 1957
Stav: dobrý
Vazba: pevná bez přebalu plátěná
Kategorie: Kuchařky / Gastronomie
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde

Podobné položky:

Co máme vědét o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel

náhled knihy - Co máme vědét o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel
70 Kč

Bratislavský kraj : Sprievodca Slovakotouru

náhled knihy - Bratislavský kraj : Sprievodca Slovakotouru
70 Kč

Jak se vařilo a žilo u Čapků

náhled knihy - Jak se vařilo a žilo u Čapků
230 Kč

Vlastivědný sborník: Hranice, sešit 7. (42.)

náhled knihy - Vlastivědný sborník: Hranice, sešit 7. (42.)
70 Kč

Slovácké figurky : humoresky

náhled knihy - Slovácké figurky : humoresky
440 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0