Kupuješ přesně tu knihu, která je na fotce
Parametry
- 207 stránek
- 8 hodin čtení
Více o knize
Gastronomické speciality českých, moravských a slezských regionů. Vydatné recepty, kouzelné názvosloví, pomocný slovníček, tabulka měr a vah, z níž se dozvíme, zač je toho loket a kolik žejdlíků čeho je zapotřebí k dobré baště.
Skladem máme celkem knihy Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) (2001).
Nákup knihy
Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár), Jaroslav Vašák
- Jazyk
- Rok vydání
- 2001
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká),
- Stav knihy
- Velmi dobrá
- Cena
- 89 Kč
Doručení
Platební metody
Nikdo zatím neohodnotil.