Knihobot

Bible šéfkuchaře: Maso a zvěřina

Autoři

Hodnocení knihy

5,0(2)Ohodnotit

Více o knize

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Tato bohatě ilustrovaná encyklopedie obsahuje mnoho odborných informací a poutavých reportáží a je založena na nejnovějších poznatcích vědy i gastronomie. Milovníci masa si při čtení nebo jen listování v knize nepochybně přijdou na své.

Nákup knihy

Bible šéfkuchaře: Maso a zvěřina, kolektiv

Jazyk
Rok vydání
2010
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná),
Stav knihy
Velmi dobrá
Cena
169 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

5,0
Výborná
2 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.