O svátcích máme otevřeno jako vždy: 8-20 ☀️ 

V posledních 24 h jsme přidali 14 239 knih.

Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku
1/3

Bible šéfkuchaře: Maso a zvěřina

Autoři

Hodnocení knihy
5.0

Více o knize

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V

Parametry

ISBN
9788025604205
Nakladatelství
Svojtka & Co

Kategorie

Vydání

2010, pevná

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
155 Kč

Doručení

📦 Doručujeme do Balíkovny za 49 Kč!

🚐 V rámci ČR doručíme do 2 pracovních dnů

Platební metody

shop roku 2023