Indická kuchyně - Ajurvéda - Koření
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Staroindické učení o stravě a zdraví, základní znalosti o podstatě potravin, speciální zeleniny, speciální suroviny, farmacie v kuchyni - dozvíme se, které koření je nejlepší na bolest a nemoce, množství receptů jak správně a dobře uvařit a ochutit pokrmy, např. rýži, sabzí, sladkosti, čatní, slané speciality, placky, čaje a nápoje a další.
Nákup knihy
Indická kuchyně - Ajurvéda - Koření, Govind Sahai Rajpoot
- Jazyk
- Rok vydání
- 1995
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Indická kuchyně - Ajurvéda - Koření
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Govind Sahai Rajpoot
- Vydavatel
- Paprsek
- Rok vydání
- 1995
- Vazba
- sešitová
- ISBN10
- 8090158218
- ISBN13
- 9788090158214
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Staroindické učení o stravě a zdraví, základní znalosti o podstatě potravin, speciální zeleniny, speciální suroviny, farmacie v kuchyni - dozvíme se, které koření je nejlepší na bolest a nemoce, množství receptů jak správně a dobře uvařit a ochutit pokrmy, např. rýži, sabzí, sladkosti, čatní, slané speciality, placky, čaje a nápoje a další.