Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot
Knihu momentálně nemáme skladem

Mikrobiologie potravin

Autoři

Více o knize

Potravinářská mikrobiologie vychází z poznatků obecné mikrobiologie, která se zabývá morfologií, citologií, taxonomií, biochemií, fyziologií a genetikou mikroorganismů. Těchto poznatků využívá potravinářská mikrobiologie, která je jedním z oborů aplikované mikrobiologie. Hlavní náplní potravinářské mikroiologie je problematika kvality zdravotní nzávadnosti potravin. Pravidelná mikrobiologiecké zkoušení potravin a jejich surovin včetně vody, mikrobiologická kontrola čistoty provozů i obalů potravinářských výrobků by měla podstatně snížit riziko možných alimentárních infekcí a antoxikací.

Parametry

ISBN
9788070402542
Nakladatelství
Jihočeská univerzita

Kategorie

Varianta knihy

1997, měkká

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.