Nakládání a uzení
Autoři
Více o knize
Staňte se mistry nakládání, uzení a sušení masa i jiných laskomin! Už vás nebaví jíst pořád jenom to, co dostanete v obchodě? V tom případě pro vás máme skvělou radu: Připravte si výtečné pochoutky sami. Není to vůbec tak těžké, složité ani drahé, jak by se mohlo zdát. Užasnete, jak snadné je proměnit čerstvé maso, ryby, plody moře, vejce a sýry v lahůdky, kterým žádný mlsný jazyk neodolá. Je libo uzenou kachnu, pstruha nebo vlastní klobásy? Žádný problém. V téhle knize vám autoři poradí, co budete k uzení, sušení, nakládání do láku i nasucho potřebovat a jak správně postupovat. Desítky skvělých receptů pak čekají jen na to, až se podle nich pustíte do díla.
Varianta knihy
2013, pevná
Nákup knihy
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.