Krajové speciality: Slezská kuchyně
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.
Skladem máme celkem knihy Krajové speciality: Slezská kuchyně (2013).
Nákup knihy
Krajové speciality: Slezská kuchyně, Jaroslav Vašák
- Jazyk
- Rok vydání
- 2013
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 98 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Krajové speciality: Slezská kuchyně
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jaroslav Vašák
- Vydavatel
- Ikar (ČR)
- Rok vydání
- 2013
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8024921723
- ISBN13
- 9788024921723
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.