Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot

Krajové speciality: Slezská kuchyně

Autoři

Více o knize

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.

Parametry

ISBN
9788024921723
Nakladatelství
Ikar (ČR)

Kategorie

Vydání

2013, pevná

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
116 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Krajové speciality: Slezská kuchyně (2013).