Parametry
Více o knize
Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory. Některá z nich jsou typickými italskými jídly, další recepty byly vytvořeny spojením brambor s dalšími typickými ingrediencemi italské kuchyně: sýry, masnými výrobky, taktéž s kaštany, hřiby a sušenou treskou. Další recepty mají původ v různých zemích, jako blini v Rusku nebo rösti ve Švýcarsku, a nejsou součástí historie italské gastronomie. Avšak Academia Barilla je vybrala, protože se řídí těmito zásadami: ctí a miluje základní ingredience, jednoduchost spojená s elegancí a především má radost ze sdílení svých znalostí.
Nákup knihy
Brambory - 50 snadných receptů, Mario Grazia
- Jazyk
 - Rok vydání
 - 2013
 - product-detail.submit-box.info.binding
 - (pevná)
 
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.
