Knihobot

Angličtina v gastronomii. Příručka odborných výrazů a textů

Více o knize

Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování. Součástí jsou fráze při objednávání.

Nákup knihy

Angličtina v gastronomii. Příručka odborných výrazů a textů, Eva Svobodová

Jazyk
Rok vydání
2002
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká),
Stav knihy
Velmi dobrá
Cena
139 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Nikdo zatím neohodnotil.Ohodnotit