Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot
1/5

Koření v naší kuchyni - Přes 200 receptů jídel s vybraným kořením

Autoři

Hodnocení knihy
5.0

Více o knize

Ne nadarmo se říká, že koření je kouzlem vaší kuchyně. Koření je to, co jídlo činí jídlem, největší tajemství kuchařů, základ různorodosti kuchyní a kultur národů světa. V této knížce nahlížíme do historie používání koření, objevování jeho blahodárného vlivu na jídelníčky celého světa a rovněž poznávání jeho léčivých účinků. U jednotlivých druhů koření vám prozradíme mnoho z jejich kouzel a nabídneme vám lákavou řadu nových receptů a rad z exotických zemí původu. A nakonec to nejlepší: Nejvyšším uměním používání koření je míchání kořenících směsí. Exotické směsi z Dálného východu - Japonska, Číny, Thajska, Indonésie, tajuplné směsi z Afriky a Indie, i nám blízké směsi evropských národů - z řecké, italské, francouzské a samozřejmě české a slovenské kuchyně. A protože právě kořenící směsi jsou naše největší láska, připravili jsme pro vás novou inspiraci a přehlídku receptů kořenících směsí, založených na tradici kuchyní z celého světa.

Parametry

ISBN
9788073340605
Nakladatelství
Agentura VPK

Kategorie

Varianta knihy

2005, měkká

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.