Parametry
Kategorie
Více o knize
Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ovoce a zeleniny.
Nákup knihy
Učebnice zavařování & konzervace, Jan Jílek
- Jazyk
- Rok vydání
- 2001
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Učebnice zavařování & konzervace
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jan Jílek
- Vydavatel
- Fontána
- Vydavatel
- 2001
- ISBN10
- 8086179672
- ISBN13
- 9788086179674
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ovoce a zeleniny.