Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot

Bylinky, plody a houby. Jak je rozeznat, sbírat a jíst

Autoři

Hodnocení knihy
5.0

Více o knize

Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno – ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni. Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této praktické příručce. - Více než 100 domácích bylinek, lesních plodů a hub – uspořádaných podle období sklizně - Kvalitní fotografie zachycující všechny poznávací znaky - Vyčerpávající informace o místu nálezu, době sklizně a o jedovatých dvojnících - Více než 100 receptů a kuchyňských rad

Parametry

ISBN
9788074330216
Nakladatelství
Víkend

Kategorie

Vydání

2010

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
394 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023