Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot

Tradiční koření. I.

Autoři

Více o knize

Podtitul: Od anýzu po zázvor Bylinky a koření jsou magií a inspirací každé kuchyně. Vniknout do tajemství jejich užívání je základem skutečného kuchařského umění, které povyšuje rutinu na kouzelnictví s nevyčerpatelným množstvím rozmanitých chuťových kompozic. Dagmar Lánská je naše nejvýznamnější znalkyně koření. Vytvořila mnoho kalendářů a publikací o pěstování a užití koření, přispívá oblíbenými sloupky o koření do časopisů. Svoje nevyčerpatelné znalosti i praktické a inspirativní ukázky z kuchyně vložila do cyklu pěti tematických knih věnovaných koření. Každý svazek obsahuje obecné charakteristiky několika druhů koření, jejich užití v kuchyni i v medicíně, popřípadě stručnou historii. Závěr každé kapitoly je věnován novým originálním receptům, které přinášejí návody na přípravu kořeněných, vesměs cizokrajných jídel.

Parametry

ISBN
9788071063735

Kategorie

Vydání

2001

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
88 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Tradiční koření. I. (2001).