Knihobot
Hodnocení knihy
5.0

Podzim a zima v kuchyni

Parametry

Kategorie

Více o knize

Autor vybral inspirující recepty pro chladné období. Z obsahu vybíráme: PODZIM - Chvála jablek a podzimního ovoce vůbec / Chvála zelí / Chvála brambor / Plody podzimu na talíři / Telecí pokaždé jinak / 40 Podzimní slavnostní menu / Nakládáme na zimu / Pečeme pro Václavy / ZIMA - Zimní polévky pro chuť i pro zahřátí / Adventní půst / Vánoce jsou vánoce a pečeně jejich sestra / Zimní saláty / Cukroví a necukroví. Pokud není uvedeno jinak, uvedené předpisy jsou pro 4 osoby.

Nákup knihy

Podzim a zima v kuchyni, František Karlík

Jazyk
Rok vydání
2003
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

2021 2022 2023

Navrhnout úpravu