Kuchařské švindly aneb co čím jak nahradit
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Kolikrát se už přihodilo, že jsme přišli domů, pustili se do vaření a ejhle to či ono nám ve spíži nebo v lednici scházelo. Za zády netrpělivá rodina či dokonce milá návštěva a my ji nemáme čím nakrmit a uctít. Tato důvěrně známá a častá situace inspirovala renomovanou autorku kuchařských knih ing. Jarmilu Mandžukovou k sepsání neobvyklé kuchařky první pomoci. Sestavila ji z receptů oblíbených a vesměs tradičních pokrmů, jenže POZOR - originálně improvizovaných z jiných, náhradních surovin a přísad. Od polévek přes hlavní chody masové či zeleninové až k pikantním pochoutkám, sladkostem a nápojům pro všechny případy má řešení CO ČÍM JAK. Její originální kombinace se opírají jak o babičkovské zkušenosti, tak o nápadité vlastní experimenty s novými potravinovými přípravky. A výsledkem je překvapivě bohatá plejáda gastronomických variací, chuťově příbuzných originálním recepturám a to ve stylu za málo peněz hodně muziky.
Nákup knihy
Kuchařské švindly aneb co čím jak nahradit, Jarmila Mandžuková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2009
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 48 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Kuchařské švindly aneb co čím jak nahradit
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jarmila Mandžuková
- Vydavatel
- TeMi CZ
- Rok vydání
- 2009
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8087156250
- ISBN13
- 9788087156254
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Kolikrát se už přihodilo, že jsme přišli domů, pustili se do vaření a ejhle to či ono nám ve spíži nebo v lednici scházelo. Za zády netrpělivá rodina či dokonce milá návštěva a my ji nemáme čím nakrmit a uctít. Tato důvěrně známá a častá situace inspirovala renomovanou autorku kuchařských knih ing. Jarmilu Mandžukovou k sepsání neobvyklé kuchařky první pomoci. Sestavila ji z receptů oblíbených a vesměs tradičních pokrmů, jenže POZOR - originálně improvizovaných z jiných, náhradních surovin a přísad. Od polévek přes hlavní chody masové či zeleninové až k pikantním pochoutkám, sladkostem a nápojům pro všechny případy má řešení CO ČÍM JAK. Její originální kombinace se opírají jak o babičkovské zkušenosti, tak o nápadité vlastní experimenty s novými potravinovými přípravky. A výsledkem je překvapivě bohatá plejáda gastronomických variací, chuťově příbuzných originálním recepturám a to ve stylu za málo peněz hodně muziky.