Nákypy a zapékaná jídla
Autoři
Parametry
Více o knize
Jak je to prosté a přitom chutné, prostě neodolatelné: takové jsou křupavé nákypy, zapékané pokrmy i jemná suflé, ideální pro hosty i oblíbená jídla pro celou rodinu. Jenom je třeba zvolit správné přísady a vše dobře ochutit. Vybrali jste pro vás ty nejlepší recepty: Od zapékaného lososa se špenátem přes několik těstovinových klasiků až po čokoládové suflé. S pomocí tipů od našich kuchařů – profesionálů jistě vše snadno a bez problémů zvládnete, a tak jen s chutí do toho!
Nákup knihy
Nákypy a zapékaná jídla, Elisabeth Döpp, Christian Willrich, Jörn Rebbe, Jörn Rynio
- Jazyk
- Rok vydání
- 2007
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Nákypy a zapékaná jídla
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Elisabeth Döpp, Christian Willrich, Jörn Rebbe, Jörn Rynio
- Vydavatel
- Grada
- Rok vydání
- 2007
- ISBN10
- 8024722925
- ISBN13
- 9788024722924
- Kolekce
- Jednoduché a osvědčené
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Jak je to prosté a přitom chutné, prostě neodolatelné: takové jsou křupavé nákypy, zapékané pokrmy i jemná suflé, ideální pro hosty i oblíbená jídla pro celou rodinu. Jenom je třeba zvolit správné přísady a vše dobře ochutit. Vybrali jste pro vás ty nejlepší recepty: Od zapékaného lososa se špenátem přes několik těstovinových klasiků až po čokoládové suflé. S pomocí tipů od našich kuchařů – profesionálů jistě vše snadno a bez problémů zvládnete, a tak jen s chutí do toho!