Omáčky. Bylinky a koření
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
V lexikonových částech této rozsáhlé publikace najdete všechny základní informace o koření a bylinkách používaných v kuchyni, od anýzu a anděliky přes majoránku, petržel a řeřichu až po Wasabi a zlatobýl, stejně jako pestrý výběr omáček ze zeleniny, masa i ovoce v těch nejrozmanitějších obměnách. Praktickými otázkami týkajícími se způsobu zpracování a tepelné úpravy včetně rad k nákupu, uskladnění a přípravě se zabývají kapitoly s názvem Rady pro kuchaře, Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Bohatý obrazový materiál, zajímavé odborné informace a poutavé reportáže a celá řada návodů probudí v každém kuchaři chuť na lahodnou a náročnou kuchyni, v níž prokáže své mistrovství.
Skladem máme celkem knihy Omáčky. Bylinky a koření (2011).
Nákup knihy
Omáčky. Bylinky a koření, Kolektiv
- Jazyk
- Rok vydání
- 2011
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 130 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Omáčky. Bylinky a koření
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Kolektiv
- Vydavatel
- Teubner
- Rok vydání
- 2011
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 3833823275
- ISBN13
- 9783833823275
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4,5 z 5
- Anotace
- V lexikonových částech této rozsáhlé publikace najdete všechny základní informace o koření a bylinkách používaných v kuchyni, od anýzu a anděliky přes majoránku, petržel a řeřichu až po Wasabi a zlatobýl, stejně jako pestrý výběr omáček ze zeleniny, masa i ovoce v těch nejrozmanitějších obměnách. Praktickými otázkami týkajícími se způsobu zpracování a tepelné úpravy včetně rad k nákupu, uskladnění a přípravě se zabývají kapitoly s názvem Rady pro kuchaře, Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Bohatý obrazový materiál, zajímavé odborné informace a poutavé reportáže a celá řada návodů probudí v každém kuchaři chuť na lahodnou a náročnou kuchyni, v níž prokáže své mistrovství.