Knihobot
Hodnocení knihy
4.5

Omáčky. Bylinky a koření

Autoři

Parametry

Kategorie

Více o knize

V lexikonových částech této rozsáhlé publikace najdete všechny základní informace o koření a bylinkách používaných v kuchyni, od anýzu a anděliky přes majoránku, petržel a řeřichu až po Wasabi a zlatobýl, stejně jako pestrý výběr omáček ze zeleniny, masa i ovoce v těch nejrozmanitějších obměnách. Praktickými otázkami týkajícími se způsobu zpracování a tepelné úpravy včetně rad k nákupu, uskladnění a přípravě se zabývají kapitoly s názvem Rady pro kuchaře, Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Bohatý obrazový materiál, zajímavé odborné informace a poutavé reportáže a celá řada návodů probudí v každém kuchaři chuť na lahodnou a náročnou kuchyni, v níž prokáže své mistrovství.

Skladem máme celkem knihy Omáčky. Bylinky a koření (2011).

Nákup knihy

Omáčky. Bylinky a koření, Kolektiv

Jazyk
Rok vydání
2011
Stav knihy
Dobrá
Cena
130 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

2021 2022 2023

Navrhnout úpravu