Knihobot

Poklady české kuchyně

Autoři

Hodnocení knihy

4,0(1)Ohodnotit

Více o knize

Žijeme v zemi, kde se střídají čtyři roční období - jaro, léto, podzim a zima. Každé z nich má své kouzlo a přináší různé plody. S nimi pak zacházíme jako s poklady. Věnujeme jim péči, když rostou (ať už se jedná o zeleninu, ovoce, žito nebo třeba domácí zvíře), vyjadřujeme jim respekt při vaření, a když nám ze sebe vydají to nejlepší, užíváme si společné stolování.

Nákup knihy

Poklady české kuchyně, kolektiv

Jazyk
Rok vydání
2017
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

4,0
Velmi dobrá
1 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.