Více o knize
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Skladem máme celkem knihy Chvála české kuchyně. Tradice, jídlo, stolování, osobnosti (2016).
Nákup knihy
Chvála české kuchyně. Tradice, jídlo, stolování, osobnosti, Jarmila Schreiberová, Hugo Schreiber, Yvetta Dörflová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná),
- Stav knihy
- Velmi dobrá
- Cena
- 219 Kč
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.