Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Chvála české kuchyně. Tradice, jídlo, stolování, osobnosti

Parametry

Hodnocení knihy
5.0

Více o knize

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

Skladem máme celkem knihy Chvála české kuchyně. Tradice, jídlo, stolování, osobnosti (2016).

Nákup knihy

Chvála české kuchyně. Tradice, jídlo, stolování, osobnosti, Jarmila Schreiberová, Hugo Schreiber, Yvetta Dörflová

Jazyk
Rok vydání
2016,
Stav knihy
Dobrá
Cena
266 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu