Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Sváteční menu od polévky po dezert

Autoři

Hodnocení knihy
4.0

Více o knize

17. kuchařka z Edice Apetit. Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…).

Parametry

ISBN
9788087575215
Nakladatelství
Burda

Kategorie

Vydání

2014, pevná

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
91 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Sváteční menu od polévky po dezert (2014).