Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Sladařství : teorie a praxe výroby sladu

Autoři

Více o knize

Není obor, který by byl bytostněji spjat s českou kulturou a společností než výroba piva. Ač na první pohled by se mohlo zdát, že jde o tradiční řemeslo, které již za léta praxe bylo dovedeno k dokonalosti, opak je pravdou. Jde o dynamicky rozvíjející se obor, který využívá současné vědecké poznatky. Dobré pivo není možné vyrobit bez kvalitních surovin a tou základní pro většinu piv a piva »českého« typu obzvláště je ječmen, přesněji řečeno ječný slad. A právě jeho přípravě se věnuje kniha Sladařství s podtitulem teorie a praxe výroby sladu od autorského kolektivu vedeného prof. Ing. Gabrielou Basařovou, DrSc. Na jednotlivých kapitolách se podíleli další renomovaní odborníci z praxe, výzkumných institucí a vysokých škol. Kniha není zajímavá jen tím, že přináší informace o výrobě sladu, ale jde o komplexní dílo, které se na problematiku sladařství dívá z různých pohledů.

Parametry

ISBN
9788087109472
Nakladatelství
Havlíček Brain Team

Kategorie

Vydání

2015

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
895 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Sladařství : teorie a praxe výroby sladu (2015).