Sladařství : teorie a praxe výroby sladu
Autoři
Více o knize
Není obor, který by byl bytostněji spjat s českou kulturou a společností než výroba piva. Ač na první pohled by se mohlo zdát, že jde o tradiční řemeslo, které již za léta praxe bylo dovedeno k dokonalosti, opak je pravdou. Jde o dynamicky rozvíjející se obor, který využívá současné vědecké poznatky. Dobré pivo není možné vyrobit bez kvalitních surovin a tou základní pro většinu piv a piva »českého« typu obzvláště je ječmen, přesněji řečeno ječný slad. A právě jeho přípravě se věnuje kniha Sladařství s podtitulem teorie a praxe výroby sladu od autorského kolektivu vedeného prof. Ing. Gabrielou Basařovou, DrSc. Na jednotlivých kapitolách se podíleli další renomovaní odborníci z praxe, výzkumných institucí a vysokých škol. Kniha není zajímavá jen tím, že přináší informace o výrobě sladu, ale jde o komplexní dílo, které se na problematiku sladařství dívá z různých pohledů.
Vydání
Stav
- Jako nová943 Kč
- Dobrá895 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 895 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Sladařství : teorie a praxe výroby sladu (2015).