Parametry
Více o knize
Vejce jsou nutričně nedocenitelnou součástí našich jídelníčků a nezáleží přitom na tom, zda je zařadíte do vašich snídaní, salátů, jestli je máte radši vařená, nebo je krájíte a připravujete z nich dresink, mícháte je do horké polévky nebo jsou nedílnou součástí vašich slaných koláčů a frittat. Vejce jsou zdrojem kvalitní bílkoviny. Vaječný žloutek i bílek jsou bohaté na nejrůznější živiny, přitom se nejedná o příliš drahou surovinu. Tato kniha vám předkládá 100 zajímavých způsobů, jak vejce připravit, aby vás to nikdy nepřestalo nudit a abyste zazářili před nejednou návštěvou. Vejce natvrdo, naměkko, vejce ztracená i míchaná a mnohá další získají díky této publikaci zcela nový rozměr. Naučíte se je kombinovat do nečekaných kombinací, připravovat z nich pokrmy světové kuchyně, a dokonce z nich míchat i lahodné drinky, které uspějí na každém večírku. Vejce jsou neskutečně variabilní surovinou a o tom se díky této knize přesvědčíte i vy. Pokud máte rádi vejce, tato kuchařka by ve vaší knihovně neměla chybět.
Nákup knihy
Vejce na 100 způsobů. Vařená, zapečená, smažená, míchaná a mnohá další!, Blanka Chocová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2017,
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 187 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Vejce na 100 způsobů. Vařená, zapečená, smažená, míchaná a mnohá další!
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Blanka Chocová
- Vydavatel
- Dobrovský s.r.o.
- Vydavatel
- 2017
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8073901854
- ISBN13
- 9788073901851
- Kolekce
- Knihy Omega
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Vejce jsou nutričně nedocenitelnou součástí našich jídelníčků a nezáleží přitom na tom, zda je zařadíte do vašich snídaní, salátů, jestli je máte radši vařená, nebo je krájíte a připravujete z nich dresink, mícháte je do horké polévky nebo jsou nedílnou součástí vašich slaných koláčů a frittat. Vejce jsou zdrojem kvalitní bílkoviny. Vaječný žloutek i bílek jsou bohaté na nejrůznější živiny, přitom se nejedná o příliš drahou surovinu. Tato kniha vám předkládá 100 zajímavých způsobů, jak vejce připravit, aby vás to nikdy nepřestalo nudit a abyste zazářili před nejednou návštěvou. Vejce natvrdo, naměkko, vejce ztracená i míchaná a mnohá další získají díky této publikaci zcela nový rozměr. Naučíte se je kombinovat do nečekaných kombinací, připravovat z nich pokrmy světové kuchyně, a dokonce z nich míchat i lahodné drinky, které uspějí na každém večírku. Vejce jsou neskutečně variabilní surovinou a o tom se díky této knize přesvědčíte i vy. Pokud máte rádi vejce, tato kuchařka by ve vaší knihovně neměla chybět.