Knihobot

Základy pekárenské technologie

Hodnocení knihy

5,0(1)Ohodnotit

Více o knize

Publikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšujících přísad a zmrazovacích postupů v pekárenské technologii. Je určena širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin.

Nákup knihy

Základy pekárenské technologie, Josef Příhoda, Pavla Humpolíková

Jazyk
Rok vydání
2003
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

5,0
Výborná
1 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.