Mrkev, dýně, cuketa
Autoři
Více o knize
Co spojuje mrkev, dýni a cuketu? Jsou to snadno dostupné druhy zeleniny, ze kterých připravíte všechny typy pokrmů od polévky po skvělý dezert. Sepsali jsme z nich pro vás více než 130 receptů. Při psaní jsme mysleli na vegetariány i milovníky masa. Nechybí klasika jako cuketová nádivka či vepřové v mrkvi ani neotřelé nápady, jako je například dýňové tiramisu. Vše jsme pro vás vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Díky nové kuchařce si hravě poradíte se štědrou úrodou ze zahrádky i s úlovky z trhu či obchodu. Poradíme vám, jak zeleninu zpracovat takřka beze zbytku i jak ji uskladnit, aby vám co nejdéle vydržela. V kuchařce Mrkev, dýně, cuketa najdete tyto kapitoly: Servis Polévky pro tělo i duši K zakousnutí Velká jídla Hlavně nenápadně Sladké mámení Do zásoby.