Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu, Zdeněk Matyáš, Richard Sovjak
- Jazyk
- Rok vydání
- 2002
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Zdeněk Matyáš, Richard Sovjak
- Vydavatel
- Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie
- Rok vydání
- 2002
- ISBN10
- 8073054280
- ISBN13
- 9788073054281
- Kategorie
- Skripta a vysokoškolské učebnice