Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů.Alimentární onemocnění ryb. Mrazírenství
Autoři
Parametry
Nákup knihy
Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů.Alimentární onemocnění ryb. Mrazírenství, Hana Buchtová, Kolektiv
- Jazyk
- Rok vydání
- 2000
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů.Alimentární onemocnění ryb. Mrazírenství
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Hana Buchtová, Kolektiv
- Rok vydání
- 2000
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8073054019
- ISBN13
- 9788073054014
- Kategorie
- Příroda všeobecně, Pro Sherlocky a lovce upírů