Knihobot

Teplé předkrmy a moučníky

Parametry

Více o knize

Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků,koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé.

Nákup knihy

Teplé předkrmy a moučníky, Antonín Kobylák, Čestmír Pokorný

  • Chybí stránky / rozpadá se
Jazyk
Rok vydání
1968
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká),
Stav knihy
Poškozená
Cena
43 Kč

Doručení

Platební metody

Nikdo zatím neohodnotil.Ohodnotit