Vaříme podle Herbáře. 5
Autoři
Parametry
Více o knize
Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin. Kateřina Winterová v ní s Lindou Rybovou představuje další lahůdky z pořadu Herbář, které objevila v archivech a získala od pamětníků nebo zajímavých blogerek i které vymyslela sama při zpracovávání úrody. Vyzkoušela starodávné recepty založené na sklizni z pole či zahrady, na pokrmy masopustní a velikonoční dobroty, na obřadní chleby a vánoční cukroví, ale také na bezlepkové pečivo a různé druhy chleba, připravila kořenicí směsi, zavařovala, nakládala a sušila dary přírody nasbírané i vypěstované. Kniha by nebyla úplná bez bylinných zavařenin, sirupů, tinktur, ovocných vín a likérů. Kromě vaření s bylinami nahlédneme také do biozahradničení a dozvíme se, proč si vybírat původní české odrůdy. Samozřejmě nechybí herbář s dalšími více než 30 bylinami a plodinami. Všichni, kteří vaří podle Herbáře, jistě ocení rejstříky pokrmů ze čtyř předchozích knih.
Nákup knihy
Vaříme podle Herbáře. 5, Kateřina Winterová, Adam Holý, Romain Kunart
- Jazyk
- Rok vydání
- 2017
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 266 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Vaříme podle Herbáře. 5
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Kateřina Winterová, Adam Holý, Romain Kunart
- Vydavatel
- Česká televize ve spolupráci s Virtue CS s.r.o.
- Rok vydání
- 2017
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8074042391
- ISBN13
- 9788074042393
- Série
- Vaříme podle Herbáře
- Kolekce
- Edice České televize
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4,75 z 5
- Anotace
- Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin. Kateřina Winterová v ní s Lindou Rybovou představuje další lahůdky z pořadu Herbář, které objevila v archivech a získala od pamětníků nebo zajímavých blogerek i které vymyslela sama při zpracovávání úrody. Vyzkoušela starodávné recepty založené na sklizni z pole či zahrady, na pokrmy masopustní a velikonoční dobroty, na obřadní chleby a vánoční cukroví, ale také na bezlepkové pečivo a různé druhy chleba, připravila kořenicí směsi, zavařovala, nakládala a sušila dary přírody nasbírané i vypěstované. Kniha by nebyla úplná bez bylinných zavařenin, sirupů, tinktur, ovocných vín a likérů. Kromě vaření s bylinami nahlédneme také do biozahradničení a dozvíme se, proč si vybírat původní české odrůdy. Samozřejmě nechybí herbář s dalšími více než 30 bylinami a plodinami. Všichni, kteří vaří podle Herbáře, jistě ocení rejstříky pokrmů ze čtyř předchozích knih.