Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - kapesní průvodce/rusky
Autoři
Více o knize
titul z edice průvodců do kapsy si klade za cíl poodkrýt čtenářům současnou podobu pivovarnictví v České republice a ukázat jim, že české pivo nejsou jen klasické a všem dobře známé spodně kvašené ležáky. Čtenář zjistí, že pivní svět je i u nás nesmírně bohatý a že je možné vybírat ze spousty (mnohdy i exotických) chutí. První část průvodce je věnována pivu jako takovému – jeho historii, výrobě, rozdělení dle výrobních technologií, konzumaci piva, jeho vlivu na lidské zdraví, pivu a kultuře atd. Vše je doplněno množstvím fotografií, schémat, nákresů a map. Hlavní část publikace je pak věnována místům, kde náš národní nápoj vzniká – pivovarům a minipivovarům celé České republiky. Na přehledných mapkách jednotlivých krajů najde čtenář 412 pivovarů (stav k 31. 4. 2017), přičemž více než stopadesáti z nich jsou věnovány celostránkové prezentace, u nichž nechybí logo pivovaru a etikety nabízených značek piv. Prezentace jsou zároveň pozvánkou k návštěvě pivovaru, prohlídce výrobních prostor a degustaci jeho produktů.
Skladem máme celkem knihy Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - kapesní průvodce/rusky (2017).
Nákup knihy
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - kapesní průvodce/rusky, Jan Eliášek
- Jazyk
- Rok vydání
- 2017
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 94 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - kapesní průvodce/rusky
- Jazyk
- rusky
- Autoři
- Jan Eliášek
- Vydavatel
- MCU
- Rok vydání
- 2017
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8073393298
- ISBN13
- 9788073393298
- Kategorie
- Kuchařky, Alkohol
- Anotace
- titul z edice průvodců do kapsy si klade za cíl poodkrýt čtenářům současnou podobu pivovarnictví v České republice a ukázat jim, že české pivo nejsou jen klasické a všem dobře známé spodně kvašené ležáky. Čtenář zjistí, že pivní svět je i u nás nesmírně bohatý a že je možné vybírat ze spousty (mnohdy i exotických) chutí. První část průvodce je věnována pivu jako takovému – jeho historii, výrobě, rozdělení dle výrobních technologií, konzumaci piva, jeho vlivu na lidské zdraví, pivu a kultuře atd. Vše je doplněno množstvím fotografií, schémat, nákresů a map. Hlavní část publikace je pak věnována místům, kde náš národní nápoj vzniká – pivovarům a minipivovarům celé České republiky. Na přehledných mapkách jednotlivých krajů najde čtenář 412 pivovarů (stav k 31. 4. 2017), přičemž více než stopadesáti z nich jsou věnovány celostránkové prezentace, u nichž nechybí logo pivovaru a etikety nabízených značek piv. Prezentace jsou zároveň pozvánkou k návštěvě pivovaru, prohlídce výrobních prostor a degustaci jeho produktů.