Knihu momentálně nemáme skladem

Parametry
Více o knize
Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále systemizovat výuku předmětu a podložit ji odpovídajícím studijním materiálem. Současně je jejich smyslem poskytnout také studentům jiných oborů a dalším zájemcům přehledný text shrnující základní poznatky o nutričně významných složkách potravin a potravinářských surovin a zejména o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Nákup knihy
Výroba potravin a nutriční hodnota, Marcela Sluková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká)
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.
Doručení
Platební metody
Nikdo zatím neohodnotil.