Přesně tuhle si přidáte do košíku
La troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Publikace se zabývá postavením tronkace, jež představuje jeden ze způsobů zkracování slov současné francouzštiny, popisuje povahu všech lexikálních jednotek tvořených za pomoci tronkace, všímá si jejich charakteristických rysů, zaznamenává zvláštnosti při jejich použití či tvorbě. Nakonec se zaměřuje na jejich znalost a percepci dnešními rodilými mluvčími.
Nákup knihy
La troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain, Radka Fridrichová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2013,
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 96 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- La troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain
- Jazyk
- francouzsky
- Autoři
- Radka Fridrichová
- Vydavatel
- 2013
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8024432900
- ISBN13
- 9788024432908
- Kategorie
- Učebnice
- Anotace
- Publikace se zabývá postavením tronkace, jež představuje jeden ze způsobů zkracování slov současné francouzštiny, popisuje povahu všech lexikálních jednotek tvořených za pomoci tronkace, všímá si jejich charakteristických rysů, zaznamenává zvláštnosti při jejich použití či tvorbě. Nakonec se zaměřuje na jejich znalost a percepci dnešními rodilými mluvčími.