Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot
Knihu momentálně nemáme skladem

Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Autoři

Více o knize

Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Jedním z cílů projektu financovaného Národní agenturou pro Zemědělský výzkum bylo kromě vyhledávání aktuálních problémů v oblasti autenticity potravin a potravních doplňků také šířit informace a přispět ke zvyšování odborných kompetencí kontrolní sféry a zejména také zlepšit orientaci spotřebitelů. Poučený a znalý zákazník se nenechá tak snadno oklamat a společně s poctivými výrobci, dovozci a prodejci může napomoci k dalšímu zlepšování autenticity a kvality potravin a potravních doplňků na tuzemském trhu. Řešitelský tým projektu se proto rozhodl připravit soubor příspěvků, které budou alespoň z větší části poutavé a srozumitelné i pro širší okruh čtenářů.

Parametry

ISBN
9788074181245
Nakladatelství
Key publishing

Kategorie

Varianta knihy

2011, měkká

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.