Knihobot

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny

Parametry

  • 110 stránek
  • 4 hodiny čtení

Více o knize

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Nákup knihy

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny, Jaroslava Stejskalová

Jazyk
Rok vydání
2006
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

Platební metody

Nikdo zatím neohodnotil.Ohodnotit