Kupuješ přesně tu knihu, která je na fotce
Více o knize
Kniha obsahuje 131 receptů na využití jablek nejen v tradiční české kuchyni, ale také zajímavé recepty z celého světa. V úvodu se věnuje stručně tématice jablek jakožto klasického českého ovoce z hlediska jejich významu ve výživě. Uvádí rovněž několik informací týkajících se pěstování jablek a nejčastějších tuzemských odrůd. Dále je standardně členěna na kapitoly: polévky, masité pokrmy, bezmasé pokrmy, saláty, moučníky a dezerty a zpracování jablek.
Nákup knihy
Jablka v naší kuchyni, Dagmar Lánská
- Jazyk
- Rok vydání
- 2005
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná),
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 59 Kč
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.