Knihu momentálně nemáme skladem

Bäckerei in Theorie und Praxis Lebensmittelkunde - Bäckereitechnologie - Fachkunde + TRAUNER-DigiBox
Autoři
Parametry
Nákup knihy
Bäckerei in Theorie und Praxis Lebensmittelkunde - Bäckereitechnologie - Fachkunde + TRAUNER-DigiBox, Johann Kapplmüller, Alfred Mar, Herbert Jenecek
- Jazyk
- Rok vydání
- 2022
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Bäckerei in Theorie und Praxis Lebensmittelkunde - Bäckereitechnologie - Fachkunde + TRAUNER-DigiBox
- Jazyk
- německy
- Vydavatel
- Trauner
- Rok vydání
- 2022
- ISBN13
- 9783991132370
- Kategorie
- Učebnice, Středoškolské učebnice, Ruční práce