Knihu momentálně nemáme skladem

Parametry
Kategorie
Více o knize
This book guides you through making traditional Danish open-faced sandwiches, smørrebrød, complete with descriptive photos and ingredient lists. It also features a chapter on Danish street food and includes recipes for the renowned Danish pastry.
Nákup knihy
A guide to Smørrebrød. 2. Edition, Eric Maurice Fonsenius
- Jazyk
- Rok vydání
- 2023
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- A guide to Smørrebrød. 2. Edition
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Eric Maurice Fonsenius
- Vydavatel
- BoD – Books on Demand – Dänemark
- Rok vydání
- 2023
- Vazba
- měkká
- ISBN13
- 9788743055044
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- This book guides you through making traditional Danish open-faced sandwiches, smørrebrød, complete with descriptive photos and ingredient lists. It also features a chapter on Danish street food and includes recipes for the renowned Danish pastry.