Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot
1/5

Cider v kuchyni - Nové netradiční recepty

Autoři

Více o knize

Staré pořekadlo – jedno jablko denně odhání doktora – je nyní možné vztáhnout i na cider, vyráběný fermentací jablečné šťávy. Cider, jeden z nejstarších anglických nápojů, byl dlouho považován za zdraví prospěšný, ale až vědci z výzkumného týmu Brewing Research International potvrdili vysoký obsah zdraví podporujících antioxidantů v cideru, jehož dlouhodobá rozumná konzumace přináší zdravotní výhody. Dvě deci cideru obsahují stejné množství antioxidantů jako sklenice červeného vína. Tato sbírka receptů je také příspěvkem k vašemu pestřejšímu a zdraví prospěšnému stravování, protože účinky cideru se v kuchyni neztrácejí.

Parametry

ISBN
9788071973485
Nakladatelství
Talpress

Kategorie

Varianta knihy

2008, měkká

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.